LA MAGNITUD DE LES HORES

Horaris

OPINIÓ

POLÍTIQUES 

"Dead On," photograph of Andrew Wyeth by Peter Ralston.


ARTICLE PUBLICAT A REGIÓ7  26/05/2017 

HORARIS DE REUNIÓ



Maneres d’entendre la repressió. Una paraula tan juganera com contraposada. La cultura es manifesta. Art, política, requeriments i pinzellades a les parets. La provocació és un puny amb més o menys força i subtilitat. La boxa et pot torçar nas, dents i ànima. No s’hi val amb trampes. Euros apaguen veus cridaneres. Les modes poden passar per cantar cançons romàntiques en català o gargotejar un gangbang. Una orgia en què la dona practica relacions sexuals amb tres homes o més a la vegada i per torns. Si el cas és a l’inrevés, es coneix com boybang.

Molt sovint la política se’m tradueix en gènere. Masculí, femení, o vés a saber l’adjectiu que utilitzaria el bisbe. Tota pràctica pot ser entesa, omesa o classificada de feminista. L’endogàmia és la bandera més alta. El pianista de Berlín fa córrer els dits escales amunt, escales avall. El bisbe porta faldilles i naltros hem de comprendre la figura paterna. Un desgavell si no ets capaç d’entendre la generació Tele 5 i els sentiments més poc íntims. Tot massa caspós, però puntua.

El públic industrial, quan o que és públic, aplaudeix sense escoltar la cançó. Això segueix resumint el secret de la política. I de mica en mica vas pujant escales. Però sense importar el grau d'imbecil·litat. Ho has vist al cine, amb pantalla gran i a les guies telefòniques. El metro. El no pensis tant i actua. El fer un cigarro i visitar la primera porta que trobis. 


Escoltarem els Seward i sempre tindrem bones notícies. Un nou planeta, un galgo i un horitzó.


Comentaris