MARÇ 2014

2014 -* MARÇ2 * MARÇ1 * FEBRER * GENER    

Konvent Març

DIUMENGE 2/03/2014Diumenge 2 de març 2014 - 17:00 h


    El març ja és aquí. Entre carnavals i dijous grassos al konvent anem escalfant motors. Aquest diumenge toca donar la benvinguda als performances, acompanyada de dansa, música i visuals. Per fer-ho comptarem amb la increïble formació del delta de l'Ebre ENSEMBLE TOPOGRÀFIC, presents a festivals de renom com Eufònic i Sónar i també hi tindrem PRIMO GABBIANO amb el nou espectacle MESMERISMO acompanyat d'un equip de luxe.ENSEMBLETOPOGRÀFIC

La ballarina Anna Hierro i els músics Andreu Garcia i Carlos Martorell, tots provinents del Delta de l´Ebre, investiguen al voltant de com la música provoca dansa i com la dansa esdevé música.
Tres ments en creació constant que defugen de partitures o coreografies marcades treballen alhora i s’enfronten i es complementen fins arribar a una resolució incerta, donant lloc a una narració acústica i electrònica que té el seu contrapunt visual en la fisicitat de la dansa.
MESMERISMO
L'art i el seu influx sobre les persones està a la gènesi d'aquesta acció. Imatges, sons i gestos busquen la reacció de l'espectador...modular l'ambient que ens uneix davant la peça artística per concloure que: tots som públic, tots som artistes. Mesmerismo és vídeo, electrònica i cos.
Acció performàntica que comptarà per a l' ocasió amb el performer Isil Sol Vil, les visuals de Visual Pal i els músics Primo Gabbiano i el mexicà Mr Vampire.


Mesmerismo / Acción performántica from Antonio Clavijo Victori on Vimeo.

Comentaris