FOTOGRAFIES ROSES

Laurence Philomene

OPINIÓ

CAMINS ESCAPÇATS




ARTICLE PUBLICAT A REGIÓ7  28/04/2017 

CAPS FLORITS 


Allunyats de la teva teulada i dels subministraments que no deixen de fer olor tossudament. Enviar un missatge equival a fer-se pipi a sobre. Els lligams són sempre varis. Ara que plou, rentar-se les dents escopint a l’aire, mentre els avions deixen rastre blanc enmig del blau. Estèril com l'estepa i les veritats. Com els camps plens d’un verd més que ufanós. No perdeu la memòria, abans la cartera. De vegades el cap. Desmemoriar-se no importa. Els roures es masturben els uns els altres. Com els catalans de Berlín i Sant Joan de Vilatorrada.

Ara que els àngels no tenen sexe, parlarem en anglès. Les cotilles no fregaran mai més les escales i el Zara seguirà omplint-nos els ulls de còpies barates, molta merda i sincerament una admiració passional a l’Amancio. Qui no vulgui els seus productes, que compri a la botiga de tota la vida. Si pot. No hi ha ruc que faci ombra.

La moda es porta dins. El fotògraf canadenc Laurence Philomene és personal, directe, simple i colorista. Vint-i-tres anys. Els camins van per aquí. Personalitat i identitat de gènere. Possiblement viure al Marroc no és el mateix que viure a Singapur. Canvia el clima i les muntanyes. Les persones són exactament un plagi. L’artista coneix perfectament què hi manca al món de la fotografia i ho plasma sense prejudicis.


Quan la ciutat es fa petita, la música és per a covards. Com la dièresi sense so. L’un damunt de l’altre i els llits tènuement desfets. Equival al resum d’un dimarts vespre. Quan el sol comença a desmitificar l’olor de romaní. Estrenem-nos. 











Comentaris