CONDUIR I ESTIMAR

Erotisme i poder

OPINIÓ

ROLLS-ROYCEARTICLE PUBLICAT A REGIÓ7  8/07/2016

EROTISME I PODER


Porteu-nos l’univers fins a Sant Jaume de Frontanyà. Uns demanen rellotges i altres, ports de mar. N’hi ha per a tothom. Les cues dels bancs fan avorrir, perquè ja no toca fer-ne. Ioga, iogurts, actrius i taques de semen a la teva pell, dibuixant serps. No et vols deixar estimar. Aquest entorn tan proper en què tot és contaminant i excessiu. Digue'n feminisme, revolució, experimentació o anarquisme. Es construeixen amb les mateixes lletres. Entre Pompeu, Brossa i l’empresa de contanidors, qui envia roba amb transatlàntics cap a l’Àfrica, Noruega, Olvan i ves a saber.

Són pocs els que saben canviar rodes dels cotxes. Es tracta de collar i descollar, de trobar el gat i de posar-hi salsa. Com tot. Rolls-Royce m’enamora fins i tot els dimarts. La marca d’automòbils acaba de dissenyar el seu primer prototip. Parlem de luxe. A tots ens agrada. Anomenat Rolls-Royce Vision Next 100, vol recrear l'experiència de grans carruatges tirats per cavalls, amb el xofer reemplaçat per un sistema d'intel·ligència artificial. Avancem espiant el passat.

L’opulent vehicle és ple d’absurditats com els hotels cinc estrelles. Les que qüestionen la utilitat. No ajupir-se, canyes de bambú i seda, surar però amb rodes de 65 peces individuals d'alumini. Lleugeresa. Les carreteres són rectes. A comarques cada vegada menys. El paisatge és acollidor i la companyia, depèn del dia.

Quan tinguis un bon cotxe, llavors desitjaràs una gran col·lecció de clauers. De males herbes, d’aquestes que sempre n’hi ha. De manera comptable i incomptable. Com els substantius i com les coses que sempre cauen i mai es trenquen. COM TU.
Comentaris