CADIRES AMETLLA DE MEROLA

Cadires per l'Ametlla de Merola

MAPA


DEIXA’NS UNA CADIRA
    
    QUI ?
La campanya va dirigida a totes aquelles associacions o entitats que vulguin participar-hi, principalment en l’àmbit de la cultura. Està oberta també a entitats i associacions fora d’aquest àmbit i, en general, a tota persona que de forma particular vulguin adherir-s’hi. 

    COM ?
Per tal de participar-hi cal que ens deixis fins a un màxim de 5 cadires. Les cadires han de ser còmodes i de qualsevol tipus (cadires, butaques, sofàs etc.) . Poden anar acompanyades d’un coixí, que també pot ser cedit de forma individual. 

Cal trametre les cadires a: LOCAL BIBLIOTECA Pl. del teatre s/n 08672 AMETLLA DE MEROLA

L’horari d’atenció serà els matins de 10:00 a 13:00 h. Si teniu dubtes, problemes o dificultats amb la tramesa us podeu posar en contacte amb l’organització tel. 686 278 836

Tot el material cedit serà degudament identificat de manera que es faci visible l’entitat o persona que en fa la cessió durant les representacions, si aquesta no es manifesta explicitament en contra. l’Associació Cultural Esplai podrà fer ús del mateial cedit per a la difusió pública de la campanya per qualsevol mitjà, així com la difusió del nom de les entitats o persones adherides, si no manifesten el contrari.

Podeu fer les vostres aportacions des d’avui mateix i fins al dia 24 de desembre 2016. La campanya es durà a terme fins a la darrera representació.





Comentaris