VIURE ALEGRE

Fanàtics 

OPINIÓ


James Callum i Alex Knowles






ARTICLE PUBLICAT A REGIÓ7 12/06/2015

ARA QUE ENCARA ETS GRAN   

Caspa, quistes, quimeres, comunitats d’indígenes i veïns, paelles enceses, imsersos, fòrums del G7, pastilles de colors, tintes de calamars i horaris d’autobusos que l'endemà ja no t’importaran. Què faràs quan tinguis setanta-set anys ?

De les llistes d’urgència no en deixis ni els detalls. Avui parlem i demà no tindrem ni criteri per escriure’ns. Numerologia, truites de patates i bancs passats de moda. Riu-te’n dels funcionaris de La Caixa quan et vulguin endossar un pla de pensions. Ja estalvia el Fainé per tots nosaltres. L'equilibri és molt important per ser feliç.

Quants dies fa que no t’has enamorat, una cançó, una postada empolsinada plena de records o una paraula quan encara tens els ulls emboirats. Dir-te t'estimo. Abans i després. Existeixen opcions que cal provocar-les. Si vols uns quants Lamborghinis, tens diferents possibilitats per aconseguir-los, ara bé, si el que vols és que t’estimin, només n'hi ha una.


Es podria dir Miquel, Marta o Montserrat. David dons. Un jubilat que practica el kitesurf i està disposat a viure cada moment com si fos l’últim. La passió per la vida li dóna una energia que les persones de 32 anys no tenen. Simple. Normalment hi ha frases fetes que només s’acostumen a dir als funerals. Passar a l’acció i sense vergonya és la gran diferència.  James Callum i Alex Knowles són els cineastes emergents responsables de tres curtmetratges breus, en els quals s’interessen per esports d’acció i per les persones que segueixen donant-ho tot.


Comentaris