15 HORÒSCOPS

A kms de distància

OPINIÓ

15 HORÒSCOPS


Otto Greiner

ARTICLE PÚBLICAT A REGIÓ7  09/01/2015

15 HORÒSCOPS

Quinze no és un més a més. És un número. Un límit. Una muntanya que puja i baixa. Un senyal d’utopia a 10.000 km d’aquí. Tornem al rosari de gener. Descompressió familiar i algun missatge al contestador. Col·leccionista d’aquells que són a partir de les cinc del matí.

La risoteràpia és un fet. Les vocals, un sentiment. L’oblidar, una passió. Els dijous nit, moment pels amants. Sirius, una estrella d’hivern entre Casserres i Gironella. La sàlvia, un mètode de neteja tipus ramadà.

Comença l’any, les agendes s’omplen com cua a les botigues de telèfons mòbils. Descobrir que res no canviarà perquè l’any sigui diferent, és una passió que no arriba ni a pasqua. Gairebé ni el sexe explícit pot superar la veritat.
No hi ha volta de full, el cos evoluciona i la ment cada vegada va justejant més. Otto Greiner (simbolista alemany). Els seus dibuixos van de la realitat a l’anada d’olla més perversa. Sorprèn saber que també té Facebook.

Arribarà un dia en què els supermercats es veuran obligats a normalitzar la venda de guants de boxa. Com si fossin gambes de Palamós. No és cap broma, però el futur estarà garantit mentre els farmacèutics entreguin medicaments a discreció.  Uns creuen amb els cecs i els altres, en les trementinaires. Tot té valor si hi ha il·lusió. Les mancances venen donades per la intel·lectualitat.

L’art també es transforma. O millor a l’inrevés: segle XXI, sota les pedres també hi ha anorèxia. Un bon gruix.  D’aquí que tot el que estigui per endavant està per fer. Il·lusiona saber-ho.

Comentaris