CULTURA EN PENSAMENT

Indigestió

BARCELONA



FÒRUM INDIGESTIÓ


Pejac

ATENEU POPULAR 9BARRIS

15 de desembre 2014


     EL Fòrum d'indigestió serà un lloc on repensar les polítiques culturals i les accions en les quals es podrien concretar. Un punt de trobada per dialogar entre les expressions i pràctiques habitualment acceptades com artístiques i creatives i la cultura, com una línia de continuïtat, i no com una funció que distingeix l'especialista del que no ho és.

       Enfoquem l'ull a aquesta gent d'Indigestió, mentre esperarem el resultat. Pensar, de tant en tant, situa i fa creure en l'esperança. 

     + info aquí.





> Ens agrada pensar en la relació entre les expressions i pràctiques habitualment acceptades com artístiques i creatives i la cultura, com una línia de continuïtat, i no com quelcom que distingeix l’especialista del que no ho és.
> Quan es parla de polítiques culturals falten veus no-especialitzades, no involucrades professionalment (com és el cas de creatius, crítics, empresaris culturals, gestors culturals, polítics culturals…). El que, per entendre’ns, podríem anomenar veus ciutadanes, ja que no acceptem la seva relegació al rol de públic.
> Necessitem visions descentralitzades de la cultura i les polítiques culturals, que passin per un lloc diferent als tòpics de la llibertat de mercat.
Si vols participar, ens hauries d’enviar un mail abans del 10 de novembre:
- amb l’assumpte CONVOCATÒRIA FÒRUM
- amb el teu nom

Comentaris