AI WEIWEI ON THE TABLE

Ai Weiwei

BARCELONA



ON THE TABLE



LA VIRREINA
Fins febrer 2015 


     Arriba a Barcelona un artista dissident i a la vegada estrella de l'art. Ai Weiwei ha reivindicat els drets humans i la llibertat d'expressió i això l'hi ha comportat l'arrest i no poder sortir de la Xina.
    A la Virreina presenta ON THE TABLE. Un recorregut complet per la vida i l'obra de l'artista a través de diverses peces i materials.
     + aquí.

La exposició permetrà conèixer la trajectòria artística d'Ai Weiwei, des dels seus inicis al Nova York dels vuitanta fins avui, convertit en l'artista xinès dissident més conegut i influent del món. Activista i mediàtic, la seva obra es fon amb la seva militància en la denúncia de la manca de llibertats a la Xina, alhora que està present als principals esdeveniments i col·leccions d’art contemporani.
On the Table. Ai Weiwei aprofundirà en les estratègies d’apropament i intervenció sobre la realitat a través de la imatge. Des d'una pràctica artística que inclou la fotografia i el film documental, l’escultura, el disseny i l’arquitectura, les imatges d’Ai Weiwei són operacions que transcendeixen formats i disciplines, infiltrant-se i circulant també per xarxes socials i àmbits relacionats amb la cultura popular. A més de diverses obres clau per aprofundir en el treball d’aquest artista, a La Virreina es presentaran obres inèdites, noves produccions i instal·lacions específiques ideades per Ai Weiwei amb motiu d’aquesta mostra.
- See more at: http://lavirreina.bcn.cat/ca/exposicions/table-ai-weiwei#sthash.QvbyoFDm.dpuf

Comentaris