KONVENT MAIG

Konvent Maig

CAL ROSAL

DISSABTE 10/05/2014




Dissabte 10 de maig 2014 - De 12.00 a 00.00 h.

RECITALS: GRATUÏT
CONCERT: DONATIU  8,5 €

PAU RIBA I LA PRIMAVERA POÈTICA



           Sis hores de poesia, llibres i música al jardí del konvent.

De 12:00 a 19:00 h

La primera edició de la primavera poètica al konvent, tindrà la presència de les reconegudes poeteses i artistes IVETTE NADAL i MIREIA CALAFELL, oferint-nos la part més amable dels recitals i també amb d´altres recitadors més parateatrals o musicals com el conjunt POLINÈSIA, format per GERARD VILARDAGA i PRIMO GABBIANO. L´experimentació vocal i la transgressió ens arrivarà amb  JOSEP GRIFOLL i ROGER PELÀEZ, ELENA SIXTO, CÈLIA NOLLA I GUIM VALLS.

MÚSICA:


           


19:00 h
 LEGNER LIBUGSNI

 Personatge cantautor de rock, grunge, punk i gairebé astral, però sempre des d’una intimitat més de cullereta i plat fondo.
Tot i que actualment resideix a Casserres, prové de Madrid i els seus temes viuen entre la filantropia i les estrofes més profundes. Presentarà “Las criatures lucen bien en sus estantes” cançons per a la paranoia i el pensament.
                

20.00 h PAU RIBA 

Pau Riba i la seva guitarra, ens recordarà les cançons que l'han reconegut durant generacions.

En un entorn íntim i privilegiat com és konvent, el mestre de la contracultura durant els anys 60 i 70, el creador de grans discos com Dioptria, s’ens despullarà per mostrar-nos que està en plena forma.  Actualment de gira per tot Catalunya juntament amb Pascal Comelade, farà parada a Cal Rosal per revisar els clàssics de sempre.

EXPOSICIÓ:



            



















Iñaki Otalola 
Jove pintor autodidacte que es mou entre la pintura i el traç simple, entre la publicitat i la il·lustració.
Les seves obres detallen gestos de quotidianitat dins de l’univers pop. Retrats amb ironia elegant, sense sarcasmes i amb tocs surrealistes. 

GASTRONOMIA:


Durant el transcurs de la primavera poètica d´enguany, inaugurem un nou espai gastronòmic.
FASTFUD_KONVENT.  
El territori portat a la brasa a través d´hamburgueses, empedrats, hummus, pastissos i aperitius. Vermuts i bons vins, cerveses artesanes del Berguedà.
Tot sota el nou porxo del konvent, a la gespa, al peu de pati o a l’ombra.

Comentaris