2014 -* MARÇ2 * MARÇ1 * FEBRER * GENER
Konvent Febrer
DISSABTE 15/02/14
Dissabte 15 de febrer 2014 - De 13:00 a 21:00 h
— I ja és hora de la bona gastronomia. Que sigui des de les tradicions. CALÇOTADA !!
Exposició: JOSEP BOVER
Productes: 14:30 h.
CALÇOTS
Botifarres i cansalda ROVIRA -SAGÀS
Pa de cal Agustí -Cercs
Coca de cal Piu -l'Espunyola
Vi de Fargas -Salelles
Música:
13:00 h. DJ. ANGULUS
18:00 h. THE RIGODONIANS
* Cal inscriure's abans del 12/02 a konvent@konventzero.com
Konvent
segona INTROSPECCIÓ de treballs de camp.
Comencem
la primera proposta gastronòmica, amb productes de qualitat, fotografia i
música.
Foto: Josep Bover
Exposició
de Josep Bover, propietari de l’hotel ca l’Amagat de Bagà i membre de l’Aftdao.
Per aquesta ocasió Bover ha preparat unes imatges a l’entorn dels sabors. Un
treball especial, detallista, ple de colors i amb gairebé retocs aromàtics, que
sedueixen visual i tècnicament.
El
projecte sabors neix com a treball creatiu amb l’agrupació fotogràfica, i
s’inspira en les obres dels pintors clàssics del barroc espanyol. A partir
d’aquí, s’evoluciona cap a unes imatges on el que realment busca Bover busca és
el tractament de la llum i els efectes que produeix sobre
els diferents elements.
Acurat,
nítid i metòdic, mostra un gran coneixement de la tècnica, tant en la
realització com en el procés de postproducció, sense muntatges i amb els mínims
de retocs digitals possibles
És la
primera vegada que podem degustar aquesta obra, que
presentem en primícia al konvent.
La part
gastronòmica ve donada pels calçots i per la qualitat dels productes: botifarres
i cansalada de cal Rovira de Sagàs, pa de cal Agustí de Cercs, coca de cal Piu
de l'Espunyola i vi Fargas de Salelles.
A l’hora
d’escollir els productes, s’ha buscat el màxim possible la qualitat i l’entorn
més proper. Petites empreses que es preocupen pel resultat dels seus aliments i
vinculades al territori.
Durant
la calçotada s’acompanyarà amb música del dj. Angulus amb una sessió de reggae i
dub.
I a les
sis de la tarda The Rigodonians
Format
per Pablo Tudela i Rodrigo Laviña (At Versaris), dos melòmans que ens
presentaran el seu projecte The Rigodonians, una volta al món en 80 discos. Dues
col·leccions de vinils que naveguen entre l’ahir i l’avui de la música amb
qualitat amagada a les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i
cabines de DJs abandonades. Des del funk fins a la bossa, passant pel calypso,
rythm & blues o el northern soul. Les seves sessions són una festa
garantida.
Konvent Febrer
DISSABTE 15/02/14
Dissabte 15 de febrer 2014 - De 13:00 a 21:00 h
— I ja és hora de la bona gastronomia. Que sigui des de les tradicions. CALÇOTADA !!
Exposició: JOSEP BOVER
Productes: 14:30 h.
CALÇOTS
Botifarres i cansalda ROVIRA -SAGÀS
Pa de cal Agustí -Cercs
Coca de cal Piu -l'Espunyola
Vi de Fargas -Salelles
Música:
13:00 h. DJ. ANGULUS
18:00 h. THE RIGODONIANS
* Cal inscriure's abans del 12/02 a konvent@konventzero.com
Konvent
segona INTROSPECCIÓ de treballs de camp.
Comencem
la primera proposta gastronòmica, amb productes de qualitat, fotografia i
música.
Foto: Josep Bover |
Exposició
de Josep Bover, propietari de l’hotel ca l’Amagat de Bagà i membre de l’Aftdao.
Per aquesta ocasió Bover ha preparat unes imatges a l’entorn dels sabors. Un
treball especial, detallista, ple de colors i amb gairebé retocs aromàtics, que
sedueixen visual i tècnicament.
El
projecte sabors neix com a treball creatiu amb l’agrupació fotogràfica, i
s’inspira en les obres dels pintors clàssics del barroc espanyol. A partir
d’aquí, s’evoluciona cap a unes imatges on el que realment busca Bover busca és
el tractament de la llum i els efectes que produeix sobre
els diferents elements.
Acurat,
nítid i metòdic, mostra un gran coneixement de la tècnica, tant en la
realització com en el procés de postproducció, sense muntatges i amb els mínims
de retocs digitals possibles
És la
primera vegada que podem degustar aquesta obra, que
presentem en primícia al konvent.
La part
gastronòmica ve donada pels calçots i per la qualitat dels productes: botifarres
i cansalada de cal Rovira de Sagàs, pa de cal Agustí de Cercs, coca de cal Piu
de l'Espunyola i vi Fargas de Salelles.
A l’hora
d’escollir els productes, s’ha buscat el màxim possible la qualitat i l’entorn
més proper. Petites empreses que es preocupen pel resultat dels seus aliments i
vinculades al territori.
Durant
la calçotada s’acompanyarà amb música del dj. Angulus amb una sessió de reggae i
dub.
I a les
sis de la tarda The Rigodonians
Format
per Pablo Tudela i Rodrigo Laviña (At Versaris), dos melòmans que ens
presentaran el seu projecte The Rigodonians, una volta al món en 80 discos. Dues
col·leccions de vinils que naveguen entre l’ahir i l’avui de la música amb
qualitat amagada a les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i
cabines de DJs abandonades. Des del funk fins a la bossa, passant pel calypso,
rythm & blues o el northern soul. Les seves sessions són una festa
garantida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada