FEBRER 2014

2014 -* MARÇ2 * MARÇ1 * FEBRER * GENER   

Konvent Febrer

DISSABTE 15/02/14

Dissabte 15 de febrer 2014 - De 13:00 a 21:00 h


    I ja és hora de la bona gastronomia. Que sigui des de les tradicions. CALÇOTADA !!

     Exposició: JOSEP BOVER

     Productes:  14:30 h. 
                            CALÇOTS
                            Botifarres i cansalda ROVIRA -SAGÀS
                            Pa de cal Agustí -Cercs
                            Coca de cal Piu -l'Espunyola
                            Vi de Fargas -Salelles                    

     Música:

                          13:00 h. DJ. ANGULUS
                          18:00 h. THE RIGODONIANS

    
* Cal inscriure's abans del 12/02 a konvent@konventzero.com
Konvent segona INTROSPECCIÓ de treballs de camp. 

Comencem la primera proposta gastronòmica, amb productes de qualitat, fotografia i música.

Foto: Josep Bover

Exposició de Josep Bover, propietari de l’hotel ca l’Amagat de Bagà i membre de l’Aftdao. Per aquesta ocasió Bover ha preparat unes imatges a l’entorn dels sabors. Un treball especial, detallista, ple de colors i amb gairebé retocs aromàtics, que sedueixen visual i tècnicament.
El projecte sabors neix com a treball creatiu amb l’agrupació fotogràfica, i s’inspira en les obres dels pintors clàssics del barroc espanyol. A partir d’aquí, s’evoluciona cap a unes imatges on el que realment busca Bover busca és el tractament de la llum i els efectes que produeix sobre els diferents elements.

Acurat, nítid i metòdic, mostra un gran coneixement de la tècnica, tant en la realització com en el procés de postproducció, sense muntatges i amb els mínims de retocs digitals possibles
És la primera vegada que podem degustar aquesta obra, que presentem en primícia al konvent.

La part gastronòmica ve donada pels calçots i per la qualitat dels productes: botifarres i cansalada de cal Rovira de Sagàs, pa de cal Agustí de Cercs, coca de cal Piu de l'Espunyola i vi Fargas de Salelles.

A l’hora d’escollir els productes, s’ha buscat el màxim possible la qualitat i l’entorn més proper. Petites empreses que es preocupen pel resultat dels seus aliments i vinculades al territori.

Durant la calçotada s’acompanyarà amb música del dj. Angulus amb una sessió de reggae i dub.I a les sis de la tarda The Rigodonians

Format per Pablo Tudela i Rodrigo Laviña (At Versaris), dos melòmans que ens presentaran el seu projecte The Rigodonians, una volta al món en 80 discos. Dues col·leccions de vinils que naveguen entre l’ahir i l’avui de la música amb qualitat amagada a les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i cabines de DJs abandonades. Des del funk fins a la bossa, passant pel calypso, rythm & blues o el northern soul. Les seves sessions són una festa garantida.

Comentaris