GENER 2014

2014 -* MARÇ2 * MARÇ1 * FEBRER * GENER

Konvent

DISSABTE 11/01/14
Dissabte 11 de gener 2014 - De 16:00 a 21:00 h


    Comencem el gener TAL COM TOCA. Amb un dissabte de programació d'alta volada.

     Exposició: RAI ESCALÉ

     Música, performances i visuals:

                          LAFIDKI
                          NO PARFUM
                          ANTONIA FOLGUERA BZZZBIP
                          PRIMO GABBIANO
                          X EXPOSICIÓ – RAI ESCALÉ 

       Rai Escalé presentarà en primícia les noves obres.  El pintor de la foscor. Com a artista carnívor, els seus quadres són puntades de peu a l’estómac. Pintor inconformista i alternatiu, no us imagineu els seus quadres decorant les parets del menjador. En Rai és algú que busca l’impacte. Va passar per Belles Arts sense llicenciar-se, i després d’exercir de mànager musical i d’il·lustrar premsa i revistes, va començar a explorar dins seu. Ha treballat els gravats, el collage, la pintura i ara també l’escultura, amb un mateix estil bisceral i grotesc. La seva mirada crua és deutora de Francis Bacon i les seves obres han voltat molt pel món amb exposicions a Miami, Nova York, Londres o Hamburg. A més, en la seva faceta de promotor cultural és un dels fundadors de Eat Meat de Barcelona, un espai creatiu en què s’exposen artistes amb mirades singulars, membres d’aquest expressionisme fosc del que ell també forma part.
16:00 h
ANTÒNIA FOLGUERA (BZZZBIP)
           Dj, activista cultural, incansable comunicadora, especialista en art digital, xarxes i aventurera multimèdia en el món dels digitalismes i les noves maneres de comunicar-s’hi.
        Bzzzbip és el projecte sonor d'Antònia Folguera, la qual s’autodefineix com a aventurera multimèdia. Els seus sets electrònics resumeixen la capacitat evocador que té la música electrònica del segle XXI. Al mateix temps, es tracta d’una proposta sofisticada, molt cuidada, d’una atmosfera profunda i hipnòtica.
        És una ocasió de luxe escoltar a Bzzzbip. Hi ha moltes raons per fer-ho, femenina, especial, delicada, intel·ligent,... Folguera reuneix tots els qualificatius que fa que deixi molt alt el llistó.


17:oo h
X

       Projecte de l´artista manresà Kenny Pérez. És una de les sorpreses. NO NOM NO CARA.


18:00 h
LAFIDKI

Ladifki és un artista visual i sonor instal·lat a Berlín però de procedència cambotjana.
L’especial proposta que presentarà al konvent es basa en una performance sonora, on a través de l’imaginari tradicional cambotjà experimenta directament amb l’espai i l’entorn més proper.


19:oo h
PRIMO GABBIANO


        Clavijo rere el nom de Primo Gabbiano és un dels personatges més actius i imparables que hi ha a Pallejà i a l’hora, és un dels músics que s’ha passat més hores al Konvent, carregat d’aparells, buscant i experimentant, escoltant i gravant.


20:00 h
NO PARFUM

Samuel Mateos i Martí Barcons. Foscor i tremolor. Premi tendències 2012
No Parfum es va formar el 2010 per tirar endavant un projecte molt personal de música electrònica. Influenciats per artistes del Dark Ambient i IDM (Intelligent Dance Music), mesclen sintetitzadors i baixos en un directe que combina so analògic i digital, guitarres elèctriques, sons greus en dosis elevades i foscor extrema.

Director de cinema, ens presentarà el trailer DIC .
Trailer de "Direcció Intencional Conscient"
Realitzat per G. Quinto, Rafa Pozo, Mila López i Sergi López III
Amb G. Quinto, Gigi Folch, Mila López, Xavier Gil Dalmau, Omar El Aargoubi, Oriol Asensio, Santi Martinez, Sandra Gómez, Eduard Finestres...


Comentaris