HEREUS I PUTILLES


KONVENT (CAL ROSAL)
Dissabte 16 de novembre 2013
23:00 h


L'HEREU ESCAMPA EN DIRECTE A L'HOTEL/HOME DE KONVENT.

La tardor avança al konventamb una programació eclèctica, proactiva i diferent. El novembre serà emo, irreverent i desesperadament poètic. Mudarem la pell amb l’Hereu Escampa. Ho farem en la intimitat, a la sala d’estar, amb un ampli vell, una bateria, una guitarra i l’essència canalla d’en Carles Generó i Guillem Colomer.

Tancarem els ulls, obrirem els paraigües, escamparem l’amargura romàntica que tots portem a dins i vibrarem: serem hereus de res i pubilles de cuixa forta. No tindrem fred, ens bullirà la sang i serem pura energia rural de les afores del rostoll de la plana més propera.

El Llamp de Déu de l’Hereu Escampa busca un consol atàvic però et remena les entranyes. Són de temes curts, ingràvids i animals; al més pur estil de l’ara i aquí, de la necessitat de cremar la foscor, d’enlairar-se del pes dels dimecres i de reencarnar el crapulisme innat de les busques del rellotge d’un vespre malparit.

Tot i ser una banda de directe, Famèlic Records els hi ha editat tres treballs consecutius des del 2011 i, si teniu nervis, els podeu anar escoltant també per Bandcamp. Altament recomenable per seguir progressant adequadament. I molt especialment venint d’un octubre de jornades electròniques d’alta volada i d’un setembre a la gaditana per mà del Music Komite. El konvent no para. 

bandcamp aquí.

famèlic aquí.






Comentaris