PÀRKING GRATIS....


EAT MEAT 
c/ alzina, 20 barcelona

Del 10 al 26 d'octubre 2013


NICO NUBIOLA PRESENTA PÀRKING GRATIS (PER A CLIENTS)


La gent d’eat meat carrega les armes de bales amb noms i cognoms i surten de cacera !!

Ells diuen amb veu innocent que inicien temporada de tardor, amb una dosis de realisme brut de nivell a càrrec de l’escultor nico nubiola.
Així de fàcil de dir però NO ENS HO CREIEM. Per una banda, la gent  d'eat meat que són una colla de perillosos terroristes de l’art que s’agafen de la mà del robin hood més punk i indomable que hem conegut mai dins del món de l’escultura. I no ho diem per les seves impressionants obres de fusta, sinó per l’actitud, per la mentalitat i perquè a ell li dóna la gana de ser així i a nosaltres més !!!

Nico nubiola presenta pàrking gratis (per a clients) la nova oferta mural segons ell. Si la seva anterior exposició també a eat meat, càmping canibal, ja donava la sensació d’estar voltant pels congeladors d’una pollastreria humana mal iluminada, en aquesta ocasió, presenta els personatges que habiten dins d’un sòrdid pàrking de supermercat d’autovia plena de crisis inframundial. Tretze figures com tretze herois sorpresos en moments del més abjecte avorriment, la humiliació més rutinària o la simple indiferència.

Per aconseguir una expressivitat tan grotesca, tracta les escultures amb una perspectiva de forma singularment distorsionada i anamòrfica. En aquest sentit, el tractament policromàtic que dona a les figures utilitzant delicats llapis de color, emfatitza aspectes difícils de representar, tals com la temperatura, la memòria orgànica o certa vibració emocional.

Una cop més, el sr. nico nubiola demostrarà a òsties la seva màxima: “el llenguatge corporal com expressió no té res que veure amb l’anatomia”

Ho sentim, som molt fans d'aquesta gent i tampoc tenim cap ganes de dissimular-ho.

Si això no és una bomba, que vingui eta i ens mati a tots i per si les mosques, no hi aneu-hi acompanyats !!!

+ info eat meat aquí.

+ info nico nubiola aquí.






Comentaris