HOTELER ÉS KNIFE



FESTIVAL HOTELER
CAN PAMPLONA
VIC 

12, 13 i 14 de setembre 2013

TEXT EXTRET DE LA SEVA WEB: 
No podem mirar la foto de promo que ens han enviat, és el rabo d’un d’ells. Lo que crema és costo. És la polla flamejada amb costo del Vallés, que més increible. Fan mises així.
Tienes un cigar? Hugo alegra estas cejas, grandes hombres grandes, Pesquera horizonte buena gente en Catalunya. Pop de fullar amb la novia menjant condesa.

No se si heu us he atrevit a mirar la web d’aquesta gent. Com poden ser tan PUNKS ¿¿
Amb poques edicions ja tenen molt per explicar. Off de tot i amb una autenticitat inigualable. Són coses que es fan així, amb poc glamour !!!

El Festival Hoteler és un festival fet per amics on conviden a tocar amics i que està pensat per als amics. Sense tancar la porta a grups estrangers o no coneguts personalment pels organitzadors del festival, i sense tancar la porta a cap ésser que vulgui treure el cap algun dels dies del festival per l'hotel Can pamplona de vic. El festival no va de modes o d'estar a l'última. Anar-hi, o en el seu defecte dir que és la bomba a una xarxa social, no fa ser més autèntic. Any rere any, però sobretot aquests dos últims anys, han volgut allunyar-se de qualsevol etiqueta, despullar-se de cap prejudici, i estan intentant muntar una cosa pròpia, un festival a la seva mesura i encant. Un excel·lent festival ple de propostes interessants, on, com es veu al cartell d'enguany, no busquen altra cosa que fer-la grossa amb amics i bona música.

+ info aquí.




Comentaris