LA VAN VAN A LA FONT



VAN-VAN DE NOEMÍ ELIAS

Fins finals febrer 2013

VAN-VAN és una instal·lació artística de la fotògrafa noemí elias produïda en col·laboració amb la periodista i guionista txell bonet (C33, iCat fm). La furgoneta volkswagen amb la que la fotògrafa es mou des de fa una dècada és el motiu que dóna sentit a aquesta sèrie de fotos. Una selecció on hi trobem els cantants i musics que acostuma a retratar, però sense posar com a les portades de discos i fotos promocionals, sinó en escenes intimes sorgides gràcies a la convivència en la furgoneta. En definitiva, un treball desconegut de la seva trajectòria professional i que ha sorgit de manera totalment inconscient i espontània.

Coneguda com a "la fotògrafa dels músics" i formada a l'institut d'estudis fotogràfics de catalunya, és la responsable de l'estudi BLANCA DOBLE, i és difícil no trobar un músic de la nostra escena al que no hagi disparat amb el seu objectiu. És una artista versàtil que troba l'estil adient a cada projecte. A part de les seves col·leccions de fotografies de viatges, és interessant conèixer les seves sèries de personatges amb
bigotis (Bei gott!) o barbes.

Amb motiu de l’exposició s’ha editat un llibre amb una selecció més extensa de totes les fotografies de Noemí Elias i la seva Volkswagen, que serà distribuït a les principals llibreries d'art i també es pot trobar a la font del balç.

La instal·lació neix amb vocació itinerant, iniciant el seu camí al Garatge de Barcelona i prosseguint a a Gironella (Font del Balç) a la Seu d’Urgell (L’aparador) i s’ampliarà la proposta, i donada la temàtica musical de la sèrie, per poder exposar a Arbúcies al durant el festival Pop Arb.

+ info aquí 







Comentaris