COMISSARIS EMERGENTS


ES BUSQUEN COMISSARIS

Fins el 8 de març 2013

El nou programa de suport al comissariat emergent de l’obra social la caixa busca comissaris d’art menors de 40 anys, amb nacionalitat o residència espanyola i que prèviament hagin comissariat un mínim de tres exposicions. Quedaran descartats els comissaris que tenen una trajectòria professional consolidada.



Comisart es concreta en un programa de periodicitat biennal en el qual es desenvoluparan tres projectes expositius específics a partir de les obres disponibles que formen la col·lecció d’art contemporani fundació la caixa”. S’apostarà per projectes innovadors tant pel que fa a les lectures i les reflexions com a les formes que aporten plantejaments creatius.


Les exposicions s’inclouran en la programació anual de caixaforum barcelona i quedarà oberta la possibilitat que itinerin, com també que s’estableixin col·laboracions amb altres institucions.  Les exposicions també podran englobar obres de joves artistes que comencen la seva trajectòria professional, com a complement de la Col·lecció, sempre que siguin obres ja produïdes i que no formen part dels fons de cap altra institució.



+ info aquí.





Comentaris