CICLE CANTAUTORS


LA GENERAL - BERGA

CICLE DE CANTAUTORS

Dissabte dia 16 de febrer 2013 : damià olivella i albert palomar. 

damià olivella.
Va començar gravant una maqueta amb temes instrumentals i participant en diversos projectes. Va viure a Estats Units i a Londres, on combinava la docència amb les actuacions en locals i pubs londinencs. Allà començà a composar el que seria el seu primer disc “No one else but me” sota el pseudònim de Devnath.Finalment, Damià Olivella va decidir publicar el seu primer disc en la seva llengua materna, "Ara", un disc de dotze cançons que beuen soul, però que juga també amb el folk, el pop i amb músiques més íntimes.

albert palomar.fa una pila d’anys que corra pels escenaris amb formacions com Plouen, Men of Russia… I aquest 2012, com que s’acaba el món, ha decidit fer realitat un somni: enregistrar el meu primer disc en solitari. Un disc que va ser editat de manera autogestionada i gràcies a les aportacions que van fer els seus seguidors a través de Verkami. 

“No estem sols” és un disc que conté 10 cançons amb lletres on el cantautor de Manresa s’ha obert més que de costum, es mulla i dóna la seva visió particular sobre diferents aspectes. 


Dissabte 23: Joan Masdéu + Joana Serrat

joan masdéu.- compositor, cantant, guitarrista i actor català. Masdéu inicià la seva carrera musical amb Terrat 26 i posteriorment va pertànyer al grup Whiskyn's durant 17 anys (1992-2009). Actualment està fent carrera en solitari.



Dissabte 9 de març: Feliu Ventura + Albert Freixas

feliu ventura.- consolidat com una de les veus catalanes del sud que configuren el panorama de la cançó catalana del segle XXI amb un discurs compromès en la lírica i contemporani en la música. La flor del taronger, com alguns mitjans l’anomenaren fa uns quants anys, és avui dia fruit madur.

albert freixas.- 
Membre de la banda Ix!, el vallesenc va llençar la passada tardor la seva proposta en solitari: Un disc publicat amb el segell Gat Records en el que Albert Freixas parteix del pop-folk per jugar amb el jazz, el pop, i fins i tot hi trobem algun flirteig en l’electrònica suau. 

+ info aquí.



Comentaris