BONA MÚSICA

FREE MUSIC ARCHIVE - FMA

L'Arxiu de Música lliure és una biblioteca interactiva d'alta qualitat i de descàrregues d'àudio legals.

L'Arxiu de música gratis és dirigida per WFMU, l'estació de ràdio de forma lliure més coneguda dels estats units. La ràdio sempre ha ofert l'accés públic i gratuït a la música nova. L'Arxiu de música lliure és una continuació d'aquest propòsit, dissenyat per l'era d'internet.
Tots els mp3 que troba l'arxiu de música gratis és present per certs tipus d'usos que d'una altra manera estarien prohibides per les lleis de drets d'autor que no van ser dissenyats per l'era digital. Aquests usos poden variar i estan determinats pels propis titulars dels drets que senten que permet un grau d'accés a la cultura lliure. Això és beneficiós no només per als seus propis artistes si no també per a la nostra societat e

Inspirat per creative commons i el moviment de programari de codi obert, la FMA proporciona un marc legal i tecnològic per curadors, artistes i oients per aprofitar el potencial de compartir música. Cada pàgina d'artista té la biografia i enllaços a la pàgina principal dels artistes per tal de que els usuaris puguin saber a  més sobre la música que descobreixen a través de l'Arxiu de Música Lliure. 

enllaç a FMA aquí.

foto superior vinz.

Comentaris