PAISATGES DINS HONTANGAS

Frankfurt Berga
passeig de la indústria, 14 - berga

Fins mitjan desembre 2012


Josep maria hontangas presenta un total de quinze pintures amb paisatges lineals, estructures plenes de colors vius i d’altres amb una xic de foscor que surt de dins la tela, de la làmina i de l’espai.

Tradicions locals i ciutats desconegudes que poden recordar a llocs idíl·lics, esdevenen imatges entre naif, abstractes i surrealistes, dibuix, aerògraf i traça, un fregit de tècniques i impulsos que recreen missatges que poden evocar ben bé un missatge de solitari accentuat.

La seva obra cal contemplar-la amb la lentitud que es mereix, palpar-la i deixar-se seduir. Josep maria de Martín el definia com un artista íntegre i colpidor. Mentre que josep maria ballarín com a meravellós.

El cert és que són pintures plenes d’encreuades, que transporten dins d'aquelles ciutats desconegudes i a la vegada els quadres s'omplen de bondat i harmonia. Claredat i matèria en un rencontre del seu jo intern, que expressa sentiments.
Una proposta treballada d’una forma lliure, que es submergeix dins del punt més existencial, amb força i rotunditat, en matèria de sensacions, emocions i sentiments que traspuen una diàspora de resposta social.

+ info autor aquí.




Comentaris