NOU ESCENARI EMERGENT


FABRA I COATS – SANT ANDREU -

L'antic recinte industrial de la fabra i coatsha incorporat un nou espai de difusió de la cultura més contemporània, amb l’objectiu de promoure la producció, la difusió i l’exhibició de projectes artístics contemporanis d’artistes locals i internacionals. Al costat de la fàbrica de creació, el centre d'art contemporani de barcelonaafegeix un centre per a artistes locals i internacionals emergents que en un futur ocuparà prop de 2.500 metres quadrats. En aquesta primera fase, amb 600 metres quadrats oberts al públic, l'equipament és l'escenari de la mostra "Això no és una exposició d'art, tampoc", dedicada a la performance.

Tot i que quan estigui en ple funcionament el centre preveu dotar-se d'una direcció artística estable, en aquesta fase es programarà per temporades a partir d'una convocatòria pública de projectes.
El centre comença a caminar amb la mostra "Això no és una exposició d'art, tampoc", comissariada per David G. Torres, i on, fins al gener de l'any que ve, els visitants trobaran performances que creen un relat en temps real.

Diversos artistes articulen les seves expressions en una conjunció de narratives i formats on el més important no és l'obra final sinó el seu procés de construcció.

Comentaris