AQUÍ final d'estiu

La font del balç (casserres, prop gironella) baixa la persiana i amb això comença la tardor.


Un estiu amb la bandera a dalt de tot i amb una acceptació que ha fet omplir cada nit dels mesos més calorosos. Propostes de tot tipus, de nivell i qualitat han refermat la font, com un dels espais més necessaris i obligats de casa nostra pel què fa a la cultura i a la connexió social.


Han sigut més d’una seixantena de propostes, sempre gratuïtes i sense cap tipus de consumició obligatòria, de rock a flamenc, passant per monòlegs, jazz , art, un gran ventall de propostes interessants i per a tots els públics, transformant aquest lloc ja en si tan especial, en un obligat espai dins de l’eix cultural.

Molta feina feta i de bona manera. No hi ha punt comparable actualment a les nostres comarques i rodalies.


La font de la mà d’en J.M. Reche i la Núria Artero han comandat amb l’energia i l’alegria que sempre demostren i contaminen tot el seu entorn, capaços de crear un vincle d’unió entre l’espai social i les propostes lúdiques, amb senzillesa i màgia especial. Actualment i cada dia més, es fa difícil de trobar llocs d’aquest tipus. Una sort que el públic i els amants de la cultura saben valorar, apreciar i donar les gràcies.


+ info aquí.

Comentaris