KONVENT EAT MEAT

Estantigua

BARCELONA

EAT MEAT




Fins el 3 de maig de 2014 - C/ d'en Mònec, 17


    Arribem a l’abril, sense cap por enfilem els sants dalt del carro i entrem per la porta del darrere. Barcelona ens espera. Turistes a la Rambla i alteracions químiques prop del Palau de la Música.

I és que KONVENT es PRESENTA a l'EAT MEAT de BARCELONA. Ho fem amb tot l’amor i canviant els sants per tots els amics i artistes que hem anat trobant en aquest Rocío i no ens quedem curts.

Serà divendres amb els nostres siamesos i amants d’ EAT MEAT i amb dos dels artistes amb identitat pròpia Mònica Subidé i Xevi Solà.
En aquesta exposició “Estantigua: la processó de fantasmes!”  veureu com s’estableix  un estrany diàleg entre l’interior i l’exterior, la carn i l’artifici, “lo” domèstic i “lo” monumental, això si, unit per la por a no transcendir.


Xevi Solà (GIRONA 1969) 
Pintor de la imatgeria molt peculiar. Amb una terrible projecció a triomfar fora de casa però molt admirat i seguit des de l’ull de l’ huracà.
Ha exposat en nombroses galeries tant individuals com col·lectives, això com a fires internacionals, entre les que es destaquen : ArtRio 2013, Art Fair Taipei (2014), Galeria Inox (Rio de Janeiro), Galeria Victor Saavedra (Barcelona), Konvent.0 (Cal Rosal-Berga), Biennal d’Art (Girona), Galeria Esther Montoriol (Barcelona), …    

  
Mònica Subidé (BARCELONA 1974)

Pintora d’emoció a través de la carn i la representació humana. En aquesta ocasió ofereix una evocació molt complexa entre les natures mortes, bodegons, cossos i carn en repòs.

Subidé és una artista de les que sap moure i investigar tot  el seu entorn. Les relacions es converteixen en un pou d’estudi per evolucionar i entendre l’art i les sensacions.
Ha esposat en nombroses fires i galeries com Galeria Fidel Balaguer, 2013 Lille Art Fair (França), BJ Art Gallery (França), Konvent.0, Galeria Anquin’s (Reus), Galeria Esther Montoriol (Barcelona), …


Comentaris